Aisapari avasi intolinkin

Aisapari on avannut juhlavuotensa kunniaksi koko toimialueen kattavan verkkosivuston. Intolinkki.fi-osoitteeseen kerätään alueen nähtävyydet, palvelut ja tapahtumat.


Intolinkki kertoo alueen tutustumiskohteet ja tapahtumat.

– Tavoitteena on saada  väki liikkumaan yli kuntarajojen, toteaa Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää.

Kartoille merkityt lähimatkailu- ja liikuntakohteet, kulttuuripalvelut ja tapahtumatiedot ovat omiaan lisäämään alueen vetovoimaa niin alueen omien asukkaiden kuin matkailijoidenkin parissa.

– Kartoille on merkitty myöskin alueen kylätalot, nuorisoseurat ja muut kokoontumistilat yhteystietoineen. Niiden perusteella on tilaisuuksien järjestäjien helppo löytää sopivia tiloja toiminnoilleen, Niemi-Huhdanpää vinkkaa.

Toivottavasti sivustoa käytetään ja tietoja täydennetään ja päivitetään. Tästä esitetään vetoomus alueen asukkaille, yrityksille ja yhdistyksille: jos kartoilla on puutteellisuuksia, ottakaa yhteyttä Aisapariin. Kalenteria pääsee jokainen halutessaan päivittämään, ja se linkittyy myös Intoa Aisaparin alueella -facebook-sivuun.

Juhlavuoden aikana Aisapari haluaa nostaa esiin viidentoista vuoden hanketyön tuloksia, ja samalla herättää ideoita uuden kauden varalle. Hankkeet pääsevät esittäytymään muun muassa Asumista ja hyvinvointia -messuille, jotka pidetään Alajärvellä huhtikuussa. Lisäksi ollaan mukana Puukkofestivaaleilla ja muissa kesätapahtumissa, ja Lapualla osallistutaan syyskuussa vapaa-ajan messuille.

Katso lisää www.intolinkki.fi

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *