Aisaparin kyläviikot lähestyvät!

Aisaparin perinteiset toimintaviikot järjestetään jälleen loka-marraskuun vaihteessa. Tapahtumasarja käynnistyy  keskiviikkona 22.10.2014 Vimpelin liikuntahallissa järjestettävillä Järviseudun harrastemessuilla.


Valtakunnallinen kyläelokuvafestivaali on jälleen yksi kyläviikkojen päätapahtumia. Tapahtuman lyhytelokuvakilpailussa kisaa 20 eri puolilta Suomea lähetettyä elokuvaa. Festivaalitoimikunta vas. Marjo Vistiaho, Hannu Luoma-aho, Paavo Romppainen, Arvo Hannula ja Pekka Pohjoispää.

Harrastustoiminnan tarjoajat, kuten yhdistykset, järjestöt, yritykset ja lajien harrastajat, pääsevät messuilla esittelemään toimintaansa Järviseudun lapsille ja nuorille. Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi, paikka on maksuton. Lapualla vastaavat messut pidetään jo syyskuun 27. päivänä nimellä “Nuan vaan Lapualla”.

Kyläiltoja on lokakuulla tarjolla on ainakin Lappajärven Karvalassa ja Evijärven Särkikylässä, ja lisäksi on tarkoitus järjestää luontotapahtuma Yhteinen ympäristö ja kestävä kehitys teoiksi -hankkeen puitteissa. Kotopesä-hanke kutsuu syksyllä koolle kylien tonttiyhdyshenkilöitä. Samaan aikaan kyläviikkojen kanssa on myöskin Kauhava-viikko, joten tapahtumia ja toimintaa on tarjolla jokaiselle!

Kyläviikoille osuu myöskin Alajärven Luoma-aholla lauantaina 25.10.2014 järjestettävä valtakunnallinen kyläelokuvafestivaali. Tapahtuman vieraana on tuotanto- ja kehitysjohtaja Petri Rossi Suomen elokuvasäätiöstä. Lisätietoja tapahtumasta kotisivulta.

Mikäli sinun yhdistykselläsi tai kylälläsi on toiveita tai suunnitelmia, ota yhteyttä Aisapariin niin markkinoidaan tapahtumia yksissä tuumin! www.aisapari.net

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *