Ajankohtaista Liiverissä keväällä 2012

Kevät on työntäyteistä aikaa, käynnissä on lukuisia hyviä hankkeita, ja rahaa on vielä uusienkin ideoiden toteuttamiseen. Lisäksi tulossa on erilaisia koulutuksia ja katseetkin käännetään tulevaan.


Kuva: Rengonharjun lentokentän kahvio loi mukavat puitteet yhdistyskoulutukselle viime keväänä.

Tukia kevääseen

Mielessä pyörivät kehittämisideat kannattaa toteuttaa nyt, sillä aikaa hankkeiden toteutukseen on nykyisen ohjelmakauden puitteissa vuoden 2014 loppuun. Etenkin nuoriin ja yrittäjyyteen liittyvät ideat ovat nyt suurimpina painopisteinä. Toki muutkin hankeideat ovat tervetulleita!

Liiverissä avataan keväällä Nuoret Luovat II -haku. Tämän hankkeen avulla yhdistykset ja muut toimijat voivat tehdä pieniä investointeja nuorison kulttuuriharrastuksiin, kuten tanssisalien peileihin tai vaikkapa savenpolttouuneihin.

Yrityksille ja yrittäjille on tarjolla yritystukia, muun muassa investointi- ja kehittämistukien avulla sekä yritysryhmähankkeilla. Näiden tukien avulla mahdollistetaan mm. erilaisia koneiden ja laitteiden hankintoja tai vaikkapa ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän palkkaus.

Tulevia koulutuksia

Keväällä 2012 Liiveri järjestää useita koulutuksia. Hankevetäjille on vielä koulutukset facebookista 23.3. ja 30.3. sekä esiintymistaidosta 26.4.

Kyläkööri-hanke järjestää Lisää virtaa yhdistyksen toimintaan -koulutuksia yhdistyksen puheenjohtajana toimimisesta 29.3., yhdistysten varainhankinnasta 4.4. ja 25.4. sekä yhdistysten jäsen- ja toimijahankinnasta 11.4. ja 17.4. Lisätietoa koulutuksista löytyy tapahtumakalenterista.

Vuosikokous ja uusi strategia

Vaikka nykyinen ohjelmakausi on kiivaimmillaan käynnissä, Liiverissä katseet siirretään jo tulevaan. Seuraavaa ohjelmakautta varten on jo aloitettu työ ja vuoden aikana teemme Liiverille uuden kehittämisstrategian. Tähän työhön kutsumme teitä mukaan!

Liiverin vuosikokous on tiistaina 27.3. klo 18 Seppälän nuorisotalolla  osoitteessa Urheilutie 3, Ilmajoki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja jaetaan diplomi pitkäjänteisestä hanketyöstä.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *