Into matkailee Aisaparin alueella

Aisapari esittelee Farmarin LEADER-teltassa alueensa vetovoimaisuutta matkailun merkeissä. Alueen näytävyydet, kesätapahtumat ja palvelut pääsevät monipuolisesti esille. Mukana ovat myös Voimaverkko-hankkeen matkailuyrittäjät ja muut seudun yhteistyökumppanit.

Aisaparin alueella on kotiseutu kohdallaan: matkailukohteita riittää kehuttavaksi, ja silmien iloksi avautuvat laajat peltoaukeat ja avarat järvenselät. Näissä maisemissa sielu lepää.

Alajärven Pyhävuori tai Kirkkopakan kivikautinen röykkiö ovat mielenkiintoisia retkeilykohteita luonnossa viihtyvälle, ja ison veden vaikutelmiin pääsee Lappajärven meteoriittijärven rannoilla. Museot ja näyttelyt tuovat alueen taitoja ja perinnettä esiin tuoreella tavalla ja historian jalanjälkiä pääsee vaikka patikoimaan Kortesjärven Leipätiellä.

Luontoa, kulttuuria, palveluja ja leppoisia kesätapahtumia löytyy jokaiseen makuun Alajärven, Evijärven, Kauhavan, Lappajärven, Lapuan ja Vimpelin alueelta, sen voi taata.

Kohde-esittelyiden ja matkailuesitteiden lisäksi alueeseen voi tutustua verkossa Into matkailee -sivustolla, joka avataan Farmari-messujen kynnyksellä kesäkuun lopussa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *