Investointituella uudet tilat

Teuvalaisen Eija Saarela-Mäkysen kotona on ahdasta. Hän pyörittää talossa brodeerausyritystä, mutta tila on käynyt vähiin.


Markkinat ovat Eija Saarela-Mäkyselle tärkeä kauppakanava.

– Työskentelen tällä hetkellä tässä kotona niin, että minulla on työtilana kaksi huonetta. Laatikoita on pitkin keittiön lattiaa ja kaikki komerot on täynnä malleja ja myytäviä tuotteita. Joten voit kuvitella, miten ahdasta meillä on, Eija kuvailee.

Lisätilaa on kuitenkin tulossa, sillä Suupohjan Kehittämisyhdistyksen myöntämä investointituki takaa pihaan uuden rakennuksen, jonne brodeeraustoiminta on tarkoitus siirtää. Rakennuksen koko on yhteensä 50 neliömetriä.

– On mahtavaa saada koko asunto vain asumiskäyttöön ja toisaalta on mukava oikeasti lähteä töihin, kun menee tuosta pihan poikki työskentelytiloihin, Saarela-Mäkynen tunnelmoi.

Lisää kalustoa

Tilojen rakennus alkaa lumien sulettua ja valmista pitäisi tulla kesällä. Kun uusi rakennus on valmis, hankkii Saarela-Mäkynen vielä uutta kalustoa toisen brodeerauskoneen, tarraleikkurin ja teollisuussaumurin muodossa.

Tällä hetkellä Eija työllistää itsensä, mutta toiveena on, että joskus tulevaisuudessa hän voisi palkata ulkopuolisen työntekijän. Naisyrittäjän asiakkaat ovat enimmäkseen yrityksiä ja yhdistyksiä, mutta hän tekee paljon töitä myös yksityisille.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *