Järviseutulainen kylä 2014 -kilpailu on käynnissä

Kolmatta kertaa käytävä Järviseutulainen kylä-kilpailu on käynnistynyt ja kilpailuun voivat osallistua kylät Alajärveltä, Evijärveltä, Lappajärveltä, Soinista ja Vimpelistä. Kilpailuaikaa on maaliskuun loppuun saakka. Kilpailun voittaja sekä mahdolliset kunniamaininnan saajat julkistetaan Asumista ja hyvinvointia -messuilla Alajärvellä lauantaina 26.4.2014.


Tuomaristo valitsee vuoden kylän hakemusten joukosta. Kilpailun avulla halutaan tuoda esiin alueen aktiivista ja monipuolista kylätoimintaa ja samalla levittää kylien hyviä käytäntöjä muillekin.

”Kylä katsoo tulevaisuuteen” on tämän vuoden kilpailun teemana. Kilpailussa etsitään tekoa, toimintaa tai ideaa, jonka toteutus lisää/lisäisi merkittävällä tavalla kylän elinvoimaa. Idea voi olla esimerkiksi jokin uusi toimintamuoto, palvelu, tapahtuma tai yhteistyömuoto – mikä tahansa asia, jolla voidaan kehittää kylän viihtyisyyttä, vetovoimaisuutta tai palveluita. Ehdotuksen voi tehdä voi tehdä kuka tahansa kyläläinen täyttämällä kisan kotisivulla www.kkisa.suntuubi.com olevan sähköisen lomakkeen tai tilaamalla paperisen lomakkeen kisan yhteyshenkilöiltä. Ehdotukseen tulee merkitä vain yksi teko tai idea.

Kilpailun järjestävät yhdessä Järviseutu-lehti, Aisapari ry:n ja Kuudestaan ry:n HINKU-kylähanke ja yhteistyössä on mukana lisäksi Maaseutuasumisen messutapahtuma Järviseudulla 2014 -hanke.

Lisätietoja:
Päivi Kultalahti, Aisapari ry, puh. 0400 239 359, paivi.kultalahti@aisapari.net
Jaana Sippola, Kuudestaan ry, puh. 040 571 0184, jaana.sippola@kuudestaan.net
Sari Heinilä, Järviseutu-lehti, puh. 0500 664 391, sari.heinila@jarviseutu-lehti.fi

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *