Lähialueen retkikohteet tutuiksi

Löytöretkiä lähelle -blogin tarkoituksena on tuoda tutuksi Kuusiokuntien alueen retki- ja käyntikohteita. Blogiin kerätään lähiseudun parhaat retkikohteet reittikuvauksineen, karttakoordinaatteineen ja tarinoineen kaikkien saataville. Sivustoa pystyvät hyödyntämään niin alueen asukkaat kuin matkailijatkin.


Olemme kesään ja kesän aikana keränneet eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa kohdevinkkejä Alavudelta, Kuortaneelta, Lehtimäeltä, Soinista ja Ähtäristä. Retkikohteita on jo mukavasti, pelkästään kesän aikana järjestetyn kilpailun kautta tuli lähemmäs 100 vinkkiä. Kohde-esittelyjä julkaistaan blogissa ahkerasti syksyn aikana. Liittymällä blogin seuraajaksi, saat jokaisen esittelyn suoraan sähköpostiisi!

Retkikohteet löytyvät blogista paikkakunnittain, teemoittain ja avainsanojen avulla. Jokaisesta paikasta on kuva, lyhyt esittely, karttalinkki ja kommenteissa kohteeseen liittyviä linkkejä. Otamme myös vastaan kommentteja ja lisätietoja kohteista, jotta niitä voidaan tarvittaessa täydentää.

Blogi on tarkoitettu lapsiperheille, nuorille, aikuisille, senioreille ja kaikille retkeilystä kiinnostuneille ihmisille. Kantava ajatus on jatkuva inspiroituminen kotiseudusta.

Tarkoituksena on, että blogia ylläpidetään ja täydennetään myös jatkossa. Retkivinkkejä otetaan edelleen vastaan, niitä voi käydä jättämässä suoraan blogiin klikkaamalla otsikkoa “Vinkkaa kohde!”.

Tervetuloa seikkailemaan Kuusiokuntien alueella!

Tutustu blogiin osoitteessa loytoretketblog.com

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *