Lauhatuotanto Oy

Hankkeen nimi: Ruokatuotannon kehittäminen
Hankkeen hakija: Lauhatuotanto Oy
Rahoittaja: Suupohjan Kehittämisyhdistys ry
Toteutusalue: Isojoki
Hanketyyppi: Yrityksen kehittämistuki
Budjetti: 9.500,00
Tukiprosentti: 50 %
Toteutusaika: 14.2.2014-31.12.2014
Tiivistelmä: Tarkoituksena on kehittää ruokatuotantoa enemmän lähiruokaa suosivaksi sekä modernisoida reseptiikka kansallispuiston perinteiseen henkeen. Lisäksi selvitellään viestintäkeinoja asiakastavoitettavuuden parantamiseksi.
Kategoria(t): Hankerekisteri. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *