Farmarin LEADER-teltta on tulossa täyteen

Farmari-näyttelyyn 3.−6.7. Seinäjoelle nousee 900 neliön LEADER-teltta, joka kokoaa yhteen LEADER-tukea saaneita yrityksiä kaikkialta Suomesta. Suurteltan kaikki 40 myyntipaikkaa on nyt varattu ja näytteilleasettajalista julkaistu.

LEADER-teltan lisäksi tunkua on koko Farmariin. Kesän 2013 Farmarista onkin tulossa näytteilleasettaja- ja osastoneliömäärältään historian suurin.

Mielenkiintoinen kattaus maaseudun pienyrityksiä

– Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että LEADER-telttaan on tulossa maaseudun pienyrityksiä monipuolisesti eri aloilta. Mielenkiintoinen tarjonta takaa, että katseltavaa, maisteltavaa ja ostettavaa löytyy jokaiseen makuun, kertoo messukoordinaattori Henna Leppinen Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveristä.

Teltan avulla LEADER-toiminnan tulokset esiin

LEADER-teltan avulla halutaan esitellä maaseudun pienyrityksiä suurelle yleisölle ja samalla kertoa konkreettisella tavalla LEADER-toiminnan tuloksista. LEADER-ryhmien toiminta perustuu siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten omaa kotiseutua tulisi kehittää. Kehittämisintoa ruokitaan myöntämällä hanke- ja yritystukia paikallisille yrityksille, yhdistyksille sekä muille yhteisöille.

– Esimerkiksi kaikki LEADER-teltassa tuotteitaan ja palveluitaan markkinoivat yrittäjät ovat saaneet tukea muun muassa investointeihin, kehittämiseen ja työntekijöiden palkkaamiseen oman toiminta-alueensa LEADER-ryhmältä Leppinen kertoo.

Teltta ei onnistuisi ilman yhteistyötä

Teltan järjestelyistä vastaa Etelä-Pohjanmaan LEADER-ryhmät Aisapari ry, Kuudestaan ry, Liiveri ry, Suupohjan Kehittämisyhdistys ry sekä maa- ja metsätalousministeriön maaseutuverkostoyksikkö.


Lapualaisten nuorten miesten lauluyhtye Kurkooset valmisti musiikkivideon Farmari-messujen markkinointitarpeisiin. Katso video klikkaamalla kuvaa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *