Rannankylä on paras kylä!

Vahva yhteishenki, kyläläisten aktiivisuus ja halu panostaa oman kylän kehittämiseen siivittivät Rannankylän kyläkilpailun voittajaksi.


Järviseutulainen Kylä 2012 julkistettiin Vimpelissä. Rannankylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jaakko Latva-Laturi tuuletti voittajan selvittyä.

Lehtimäen Rannankylä on Järviseutulainen Kylä 2012. Päätös voittajasta oli yksimielinen ja selkeä.

– Upea tunne! Kylätoiminta on ollut aktiivista jo kauan aikaa meidän kylällä, ja nyt tulee tällainen tunnustus, riemuitsee Rannankylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jaakko Latva-Laturi.

Vahva yhteishenki näkyy muun muassa siinä, että Rannankylässä on rakennettu ja kunnostettu talkoovoimin monenalaista kohdetta kaiken ikäisten kyläläisten ja ulkopuolistenkin käyttöön. Kylä on toteuttanut erilaisia kehittämis- ja investointihankkeita. Yhdessä on saatu aikaan urheilukentän peruskorjaus, kylätilojen ja kahvilan saneeraus, venelaiturit ja veneiden laskupaikka, uimaranta, rantasauna ja matonpesupaikka.

Kilpailussa myönnettiin myös kunniamainintoja

Järviseutulainen Kylä 2012-kilpailuun osallistui yhteensä kymmenen kylää: Alajärveltä Hoisko, Luoma-aho, Paalijärvi, Menkijärvi, Lehtimäen Rannankylä, Vimpelistä Rantakylä ja Sääksjärvi, Soinista Hautakylä ja Kukonkylä sekä Lappajärveltä Itäkylä.

Voittajakylän lisäksi kilpailun raati antoi kunniamaininnan Soinin Hautakylälle ja Alajärven Luoma-aholle.

– Kilpakumppanit olivat kovia, ja mukana oli paljon aktiivisia kyliä, joten sen takia voitto tuntuu vieläkin makeammalta, Latva-Laturi iloitsee.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *