Liiverin kesätyöntekijät esittäytyvät

Tervehdys!

Olen Laura Annala, 25-vuotias, pian valmistuva puheviestinnän opiskelija. Olen kotoisin Varsinais-Suomesta, mutta reilun vuoden verran on kotikuntanani ollut Seinäjoki.

Olen kiinnostunut työskentelystä kulttuurin, lasten ja nuorten parissa. Lisäksi minua kiinnostavat ympäristöasiat. Olen harrastanut lapsesta asti taidetta laidasta laitaan. Nautin teatterin tekemisestä, tanssimisesta, kuvataiteilusta ja kirjojen lukemisesta.

Työskentelen Liiverissä Kyläköörissä on Itua -hankkeessa 2 kuukauden ajan. Vastuualueitani ovat nuoret ja kansainvälisyys. Lisäksi olen mukana kylien kesätapahtumissa. Kesätyö Liiverissä on hieno ja kiinnostava tilaisuus päästä tutustumaan Seinäjoen seutuun, kyliin, seudun ihmisiin, tarjontaan ja mahdollisuuksiin. Lisäksi pääsen oppimaan uutta liittyen tapahtumatuottamiseen.

Aurinkoista ja iloista kesää kaikille!

Hei!

Olen Noora Rintamäki, 24-vuotias viestintätieteiden opiskelija. Olen kotoisin Seinäjoen Heikkilänkylästä. Harrastan erilaisissa kulttuuririennoissa käymistä. Minua kiinnostaa teatteriin, musiikkiin, kirjallisuuteen, kieliin ja matkusteluun liittyvät asiat.

Työskentelen toista kesää Liiverin Kyläköörissä on itua -hankkeessa. Toukokuussa olen työskennellyt paljon tietokoneen ääressä, tehden ilmoituksia, flyereita, lehtijuttuja ja tiedotteita kylätapahtumille. Kesä kuluu myös kylien tapahtumissa tiedottaen ja tapahtumien toteuttamiseen osallistuen.

Liiveri on mielestäni loistava työpaikka, sillä olen päässyt toteuttamaan itseäni, saanut paljon vastuuta ja vapauksia tehdä työtä omalla tavallani ja työtehtävät ovat olleet sopivan haastavia. Kesätyössäni pääsen tutustumaan Seinäjoen seudun kyliin, tapahtumiin, hankkeisiin ja – ennen kaikkea – alueen ihmisiin.

Nähdään kylätapahtumissa!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *