Näe LEADER-teltta ja lähde retkelle Farmariin 2.7.

Suomen ensimmäinen LEADER-teltta pystytetään Porin Farmari-maatalousnäyttelyyn 1.-3.7.2011. Tämän kunniaksi Etelä-Pohjanmaan LEADER-ryhmät järjestävät kesäisen päiväretken Farmariin lauantaina 2.7.2011.

LEADER-teltassa esitellään Leader-työn tuloksia maaseutuyritysten kautta. 500 neliön telttaan tulee ympäri Suomen yrityksiä, jotka ovat saaneet toimintaansa tukea Leader-ryhmiltä. Yrittäjät myyvät teltassa tuotteitaan, joten luvassa on reipasta torimeininkiä. Teltasta löytyy myös Leader-infotiski.

Lähdemme aamulla kohti Poria klo 08.00 Kauhavan Yrittäjäopiston pihalta. Kyytiin voi nousta myös matkan varrelta*. Pysähdymme ruokailemaan Pomarkun tapahtumatalo Hakalinnassa, jonka toimintaa ja yrittäjiä on tuettu LEADER-hankkeilla. Lounas on omakustanteinen, hinta 7,70 €/hlö. Perillä Farmarissa olemme noin klo 13. Tutustumme yhdessä LEADER-telttaan, jonka jälkeen kaikilla on vapaata aikaa kiertää messualueella. Paluumatkalle lähdemme klo 17.30, jotta ehdimme takaisin Etelä-Pohjanmaalle illansuussa.

Matkan hinta on 15 € (= ryhmälipun hinta Farmariin, LEADER-ryhmät vastaavat muista matkakustannuksista). Jos kiinnostuit, ilmoittaudu perjantaihin 17.6. mennessä osoitteeseen johanna.lehdontie@liiveri.net tai puh. 050 551 0797. Matka toteutuu, mikäli mukaan on lähdössä vähintään 20 osallistujaa.

Tervetuloa!

*pysähdymme Lapuan Shellillä, Seinäjoen ABC:llä, Kurikan Kärrymiehessä ja Kauhajoen Aronkylän ST1 -asemalla

Muun muassa nämä eteläpohjalaiset yritykset tapaat LEADER-teltassa:

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *