Nuorisojaosto aloitti toimintansa

Liiveri ry:n nuorisojaosto on aloittanut toimintansa. Liiveri keräsi verkostojensa kautta 13 aktiivista nuorta, jotka haluavat olla mukana kehittämässä Seinäjoen seudun maaseutua.


Nuorisojaosto Rytmikorjaamolla

Nuorisojaoston tehtävänä on levittää tietoa kehittämismahdollisuuksista omille tuttavilleen, aktivoida nuorisoon liittyvää hanketoimintaa ja toimia asiantuntijoina nuorisoa koskevissa päätöksissä Liiverissä. Jaosto oli mukana arvioimassa Nuoret Luovat! -koordinointihankkeen alahankkeita.

Koko alue edustettuna

Liiveri ry:n nuorisojaoston puheenjohtaja on Maarit Mikkilä Kurikasta ja varapuheenjohtaja on Tuomas Lahdenperä Seinäjoelta. Jaoston jäsenet edustavat koko Liiverin toiminta-aluetta.

Ilmajoelta jaostoon kuuluvat Henriikka Kuusinen, Aino Hautamäki ja Iiris Rinta-Karjanmaa. Jalasjärveltä mukana ovat Heidi Ala-Kanto, Carita Lähdesmäki ja Hanna Saari. Kurikasta jaostoon kuuluvat, puheenjohtajan lisäksi, Tuukka Yrttimaa ja Nikke Tapanainen. Seinäjoelta mukana ovat Karoliina Ahtiainen ja Juha Alanko sekä varapuheenjohtaja Tuomas Lahdenperä. Nuorisojaoston jäsenten ikä on 16-25 vuotta ja toimikausi vuoden.

Tulevaisuuden toimija

Nuorisojaosto saa itse ideoida ja toteuttaa omia aktivointikampanjoitaan. Liiveri ry:n tehtävänä on tukea ja mahdollistaa toiminta. Liiveri ry:n hallituksesta nuorisojaoston toiminnassa mukana ovat Visa Kananoja ja Hannemari Niemi. Jaoston sihteerinä toimii Liiveri ry:n kyläasiamies Johanna Lehdontie.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *