Avaimia uuteen yrittäjyyteen jaossa Kauhavalla

Voiko tulevaisuutta ennustaa ja millaisia uusia yrittäjyyden paikkoja voisi olla aukeamassa? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Tulevaisuusseminaarissa 29. päivä Kauhavalla Suomen Yrittäjäopiston isossa auditoriossa.

Tulevaisuusseminaarin järjestelyistä vastaavat Järvilakeuden ja Lapuan kansalaisopistot, alueen yrittäjäyhdistykset ja Aisapari.

Seminaarissa käsitellään alueen tulevaisuusnäkymiä eri näkökulmista: mitkä ovat tulevaisuuden visiot meille kuntalaisina, yrittäjinä, palvelujen käyttäjinä?

Alustukset aloittaa Vaasan yliopiston aluetieteen professori Hannu Katajamäki. Aiheena hänellä on ”Uuden yrittäjyyden edellytykset”.

Toisena alustajana on Olli Hietanen, joka on Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kehitys- ja varajohtaja. Hietanen toimii myös eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan pysyvänä asiantuntijana. Kauhavalle hän tulee kertomaan, voiko tulevaisuutta ennustaa – eli kuulijoille on tarjolla lyhyt oppimäärä tulevaisuuden tutkimisesta.

Tilaisuus alkaa iltapäivällä kello 15 ja sinne on vapaa pääsy. Kahvituksen vuoksi pyydetään ilmoittautumisia 24.10. mennessä joko kansalaisopistoille tai Aisaparille. Päätöskahvitus alkaa ohjelman mukaan kello 17, eli luvassa on tiivis paketti tulevaisuusasiaa.

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *